Híreink

Egy apró kihagyás (khm.. 1 év) után újra itt vagyunk! Tapasztalatokkal, új eszközökkel és óriási kreatív energiával térünk vissza a bizniszbe! - HELLÓ!

Az az örömteli hír ért bennünket, hogy a www.podpad.hu oldalán szereplő Kutyakaland Podcastunk elnyerte a Manna Fm tetszését, így csütörtök estéként követhetitek itt is a friss kalandozásainkat. Nemes Anna legutóbbi vendégei között volt Robbanóanyag kereső kutya, de kutyatorta készítő, vagy akár a gazdival táncot járó négylábú is!

A Behind the Blueprint a Járműmérnökök Egyesületének a vadonatúj podcastja, de ami mégjobb, hogy mostantól elérhető Spotifyon!

Láposi Dávid jelenleg főleg vágóként, reklámfilm- rendezőként, SDR/HDR Coloristként, DIT-ként és adatmentőként tevékenykedik kisebb- nagyobb produkciókba. Olyan színészekkel dolgozott együtt mint Scarlett Johansson, Edward Norton, vagy Daniel Craig. A netfilxről, a Dolbyról, a "videózásról" dumálgattunk. Persze szóba került pár "para" eset is!

Egy új saját gyártású műsor felvételei kezdődtek el 2022 januárjában! Egyébként Kormos Robival a Spirit FM-en találkozhattok a Bisztró című reggeli szórakoztató műsorban is. A mi podcastunk egy nagyon széles skálán mozgó műsor lesz. Nem! Nem csak a férfiaknak szól, sőt.. Nőket is ki fogunk kérdezni mindenféle témában! - Aki pedig nőként hallgatja,...

December végén elindul a második saját gyártású podcastunk, amelyben megvillantom műsorvezetői (nem)tudásom is! A műsor célja, hogy kicsit közelebb hozza a célkkötönséget, a megrendelőinket a munkáinkhoz. Jön hozzám színész, vágó, producer, colorist, kellékes, de még kaszkadőr is!
Az első adásunk vendége nem más mint Hegedűs Gyula (vágó), akivel a...

A podcast célja, hogy minél több helyes információt adjon át a kutya-nevelőknek! Nagy izgalommal kezdtük el az előzetes munkálatokat 2021. Novemberében, reméljük decembertől már hallgathatjátok ezt az informatív és szórakoztató műsort!