Híreink

Az az örömteli hír ért bennünket, hogy a www.podpad.hu oldalán szereplő Kutyakaland Podcastunk elnyerte a Manna Fm tetszését, így csütörtök estéként követhetitek itt is a friss kalandozásainkat. Nemes Anna legutóbbi vendégei között volt Robbanóanyag kereső kutya, de kutyatorta készítő, vagy akár a gazdival táncot járó négylábú is!

A Behind the Blueprint a Járműmérnökök Egyesületének a vadonatúj podcastja, de ami mégjobb, hogy mostantól elérhető Spotifyon!

Láposi Dávid jelenleg főleg vágóként, reklámfilm- rendezőként, SDR/HDR Coloristként, DIT-ként és adatmentőként tevékenykedik kisebb- nagyobb produkciókba. Olyan színészekkel dolgozott együtt mint Scarlett Johansson, Edward Norton, vagy Daniel Craig. A netfilxről, a Dolbyról, a "videózásról" dumálgattunk. Persze szóba került pár "para" eset is!

Egy új saját gyártású műsor felvételei kezdődtek el 2022 januárjában! Egyébként Kormos Robival a Spirit FM-en találkozhattok a Bisztró című reggeli szórakoztató műsorban is. A mi podcastunk egy nagyon széles skálán mozgó műsor lesz. Nem! Nem csak a férfiaknak szól, sőt.. Nőket is ki fogunk kérdezni mindenféle témában! - Aki pedig nőként hallgatja,...

December végén elindul a második saját gyártású podcastunk, amelyben megvillantom műsorvezetői (nem)tudásom is! A műsor célja, hogy kicsit közelebb hozza a célkkötönséget, a megrendelőinket a munkáinkhoz. Jön hozzám színész, vágó, producer, colorist, kellékes, de még kaszkadőr is!
Az első adásunk vendége nem más mint Hegedűs Gyula (vágó), akivel a...

A podcast célja, hogy minél több helyes információt adjon át a kutya-nevelőknek! Nagy izgalommal kezdtük el az előzetes munkálatokat 2021. Novemberében, reméljük decembertől már hallgathatjátok ezt az informatív és szórakoztató műsort!

Gyere hozzánk és készíts profi podcasteket! Igényes környezet, gyors és keatív munka! maximum 4 fő, 5 kamerával. A háttérben kijelző, profi világítás és akár személyre szabott berednezés! Amennyiben csak. hangot rögzítenél, jelezd és megbeszéljük!